Gæsteforelæsning på Institut for Kemi og BIovidenskab

Institut for Kemi og Biovidenskab inviterer til gæsteforelæsning under overskriften "Produktion og formulering af industrielle enzymer" Forelæser er Anne Veller Friis Nielsen fra Novozymes A/S, som udover sin interesse for og arbejde med produktion og formulering af industrielle enzymer også vil fortælle lidt om sin egen karriere. Forelæsningen henvender sig til studerende på alle semestre og alle er velkomne.

12.12.2018 kl. 13.00 - 14.30

Description

Anne Veller Friis Nielsen er civilingeniør i bioteknologi fra AAU (2012) og PhD fra DTU (2015) og har været ansat i Novozymes A/S siden 2016. Anne lagde grunden til sin interesse for forskning i industrielle enzymer og enzymteknologi allerede i sit afgangsprojekt, som var et samarbejde mellem AAU og Novozymes, og som resulterede i en videnskabelig artikel. Hun fortsatte arbejdet med enzymteknologi og forskning i anvendelse af enzymer på DTU og har nu været ansat på Novozymes A/S i et par år.

Læs mere om Anne Veller Friis Nielsen her

Price